Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Telefonsamtal till Stockholms innerstad planeras beläggas med trängelskatt: “Nödvändigt”

Politik

Precis som nuvarande trängelskatt med motordrivna fordon i Stockholms innerstad planeras nu även telefonsamtal att beläggas med liknande avgift för att minska trängsel.

“Vi gör det här för att minska belastning och trängsel på telefonlinjen under rusningstider och därmed kunna korta ned telefonköerna avsevärt till viktiga institutioner. Det här gör förhoppningsvis att fler väljer att skicka mail istället. På så vis kan man prioritera ärenden bättre och beta av kunder som fortfarande använder sig av hotmail sist av alla. Vi ser det här som nödvändigt. Telefonlinjen är skör i dagsläget och det här är den enda lösningen för att minska telefonköerna…” förklarar Bo Haag (S).

Var den första att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *