Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Föräldrar planerar att hämnas för förlorad sömn

Nöje

Efter sju år utan sömn planerar nu tvåbarnsföräldrarna att hämnas för alla nätter de väckts av sina, enligt de själva, satungar. “Ungarna är stora nu och vi börjar få tillbaka vår sömn och energi. Men nu jävlar ska vi ge igen. Dom ska få smaka på deras egna meducin!” gormar mamman Linda. Hon rättar sig själv direkt när hon inser att det heter “medicin” och skyller allt på sin Pippi-skadade hjärna efter alla barnprogram hon tvingats genomlida genom åren.

Planen är att väcka barnen, 7 och 9 år, på nätterna under kommande två år. “Vi kommer blinka med deras taklampor tills dom vaknar och fråga vart våra strumpor är t.ex. Sådant som dom utsatte oss för under alla år.” förklarar en nöjd mamma.

Föräldrarna ställer larmen på 03.30 och förklarar att intervjun är över för nu ska dom titta på Rederiet.

Var den första att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *