Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Bara pannan syns när morfar försöker ringa sina barnbarn via FaceTime

Lokalt

Situationen upplevdes som läbbig när barnbarnen i fredags blev uppringd av sin morfar via FaceTime och allt man kunde se var en grå och fårig panna. “Barnen förstod inte hur pannan kunde prata utan en mun” berättar mamman. “Vi har försökt förklara för morfar att han måste vinkla upp telefonen mer men han verkar inte förstå. Det är ganska obehagligt att uppleva panngenerationens svårigheter med dagens teknik. Min vännina Ylva har exakt samma problem med sin pappa”.

2 kommentarer

  1. Molle Molle 7 mars, 2019

    Händer mig allt för ofta

  2. Kenth Kenth 13 maj, 2019

    Byt morfar , ,det är inte telefonen det är fel på, eller byt ut båda för att vara helt säker !
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *