Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Olidlig tandvärk tros ligga bakom ökningen av dödlighet bland vilda djur

Utrikes

Tillsammans med forskare från KTH har Svenska Tandläkarförbund kommit fram till att den ökade dödligheten bland vilda djur i Afrika beror främst på akut och olidlig tandvärk. “Afrika har inte lika bra tandläkarvård som här i Sverige” förklarar Britta och jämför skillnaderna med hjälp av tummen och pekfingret. “Afrika som land borde bli bättre på att skicka ut kallelser till samtliga invånare. Djur är också människor.” avslutar Britta.

En kommentar

  1. Kenth Kenth 13 maj, 2019

    Finns värre ! Tänk dig en myra med migrän ! Livsfarlig innan hen hittar tillbaka till stackens mörker,,,,,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *