Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Mustaschen på frammarsch

Fashion

Allt fler och fler karlar har, sedan Magnum’s glansdagar under 80-talet, insett tyngden och framförallt fördelarna av att bära upp en rejäl och frodig mustasch. Innan Magnum äntrade våra liv genom televisonen, och även våra kvinnor, var det ytterst få män som vågade anamma denna ansiktsdekoration.

Den graciösa utväxten på läppen har fått många namn genom åren. ”Tangorabatt”, ”snorbroms”, ”pröjsare”, ”styrstång”, ”hästsko”, och ”puppkittlare” är bara några av dessa. Mustaschen har lockat till oss mängder av unga njutningslystna mön på dansgolven runt om i världen och är idag ett formidabelt kvitto på att man är en riktig man, en karl av rang. Vill du bli nått här i livet ska du börja med mustaschen, resten ordnar sig per automatik som man brukar säga.

Magnum, här med sin välansade ”Copstasch” och ett djup i ögonen man kan drunkna i.
Adde, med en mindre lyckad variant. Oskön, avtändande och läbbig.

En kommentar

  1. Your mom Your mom 13 maj, 2019

    Jag tycker att din sida är otrovärdig med hur adde you så pratar om är faktis adolf hitler, monstren. Jag undrar bara om du faktis söker information

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *