Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Hemmafixare isolerad i barnets sovrum sedan han tapetserade in sig själv av misstag

Inrikes

Naken och rädd tillbringade hemmafixaren helgen liggandes på golvet i barnets sovrum och kved i svår klaustrofobi. Mannen hade av misstag tapetserat in sig själv på rummet och kunde inte längre lokalisera dörren eller fönstret.

“Jag trodde ett tag att jag skulle mista livet…”

Hemmafixaren hittades på söndagen av sambon och barnet när de kommit hem från en mysig weekend i Ullared. “Jag vill ogärna kommentera varför jag var utan kläder men jag trodde ett tag att jag skulle mista livet. Jag kommer troligtvis anlita Tapet-Tommy nästa gång för att slippa hamna i en liknande situation.” berättar en skakad hemmafixare.

Var den första att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *