Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Lajvare bytte bort sina barn mot häst – trodde det ingick i rollspelet

Lokalt

Det var under helgens lajvspel på Norra Berget som en kvinna, av misstag, råkade byta bort sina två söner mot en häst.

Kvinnan, som kommer från Sörböle, trodde det ingick i lajvet men så var inte fallet och nu söker kvinnan febrilt efter sina försvunna barn. Och hästens riktiga ägare.

Kallblodig Dark Lord level 80
– Såhär i efterhand känner jag mig ganska dum såklart. Allt gick så fort. Men samtidigt var det ett väldigt bra byte för mig då mina söner spelade afrikanska slavar och hästen skulle vara en kallblodig Dark Lord level 80 med höga Enhancement- och Restoration-points. Den skulle även vara mountad med ett Green Aura Glow premium-paket. Men nu står jag här med en värdelös hästjävel och inga barn. Jag vill återförenas med mina söner så fort som möjligt. Men först ska jag planera inför nästa lajvspel nästa helg.

Har du sett något? Hör inte av dig till oss i så fall.

FAKTARUTA
Lajv blir allt mer populärt i Sverige och är ett sorts levande rollspel, en slags teaterliknande hobbyverksamhet som utövas av väldigt speciella och säregna människor. I levande rollspel försöker varje deltagare åskådliggöra en påhittad person, kallad rollperson, roll eller figur, i tal och uppförande.

Var den första att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *